Tapering | PR & Communicatiebureau

Veelzijdig in corporate communicatie, van strategie tot praktische uitvoering.

Wat is Tapering?

In de topsport wordt de wijze van voorbereiden op een belangrijke wedstrijd(serie) ook wel taperen of tapering genoemd. Het is de periode waarin alles bij elkaar komt en op elkaar wordt afgestemd. En die erop gericht is om optimaal te presteren. Om te pieken op het juiste moment.

Ondernemen is topsport. Presteren onder vaak lastige omstandigheden die je niet allemaal zelf in de hand hebt. Alles moet kloppen én samenvallen. Zeker wat betreft de communicatie: de puntjes moeten op de i. Met aandacht en beleid en altijd vanuit de achterliggende gedachte dat elke activiteit bijdraagt aan het groter beoogde geheel.

Kennismaken?

Hoe krijg ik meer bekendheid? Ik adverteer maar er komt weinig uit. Hoe haal ik meer uit mijn sponsoring? Wat en hoe communiceer ik tijdens het verandertraject met mijn medewerkers en mijn klanten? Hoe bouw ik aan een goede reputatie?

Veel ondernemers blijven zelf worstelen met deze vragen zonder daarbij de hulp in te roepen van een communicatieadviseur. Herkenbaar? Maak dan gebruik van mijn aanbod:

Een uur brainstormen over zaken die u bezighouden en horen hoe een creatief iemand met een communicatieachtergrond daar tegenaan kijkt. Geheel vrijblijvend en voor u geen reiskosten of reistijd; ik kom bij u. U zorgt voor een glas water, ik voor praktische en creatieve tips en adviezen uit de communicatiepraktijk.

Wie is Tapering?

Als u Tapering inschakelt, krijgt u te maken met mij, Jackie Laterveer: een creatieve, betrokken en enthousiaste communicatiegeneralist met oog voor detail. Ik beschikt over veel ervaring, een groot netwerk en kan, als dat nodig is, tal van vakmensen inschakelen op elk gewenst gebied. Hierdoor kan ik u zaken uit handen nemen zodat u zich kunt richten op uw kerntaken als ondernemer.

‘Eruit halen wat erin zit, alleen meedoen is niet voldoende’.

PR & Communicatiebureau Tapering: Jackie Laterveer
‘U kunt van mij een positief kritische houding verwachten. Pro-actief, maximale inzet en creatieve ideeën. Ik geloof niet in dikke rapporten, wel in goede analyses en een praktische en gedegen aanpak waarbij het resultaat telt. En wat ik adviseer, kan ik (laten) uitvoeren. Samen met u, uw medewerkers óf geheel zelfstandig. Wat u wilt.’

'Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.'

Albert Einstein

Waarom kiezen voor Tapering?

Praktisch

Onze communicatieadviezen zijn praktisch toepasbaar. Creatief, functioneel en geen nonsens. Maatwerk dat aansluit bij uw context.

Ontzorgend

Wat we adviseren, kunnen we ook doen. Al dan niet samen met u en uw medewerkers. Kunt u zich richten op uw kerntaken en focussen op waar u goed in bent.

Betrokken

Wij werken vanuit oprechte interesse in u en uw wijze van ondernemen. We streven naar een duurzame relatie als partner in business die gevraagd en ongevraagd communicatieadvies geeft. En die creatief en constructief meedenkt.

Multifocaal

Tapering helpt u uw perspectief te verbreden en op meerdere manieren naar dezelfde situatie te kijken. Dit kan leiden tot nieuwe en onverwachte inzichten en het wegnemen van blinde vlekken.

Flexibel

Wij zijn gedreven en enthousiast, en niet voor één gat te vangen. Afspraak is afspraak, we staan er als u ons nodig heeft.

Ruime ervaring

Tapering beschikt over een groot netwerk van professionals die maximaal voor u presteren en die worden aangestuurd via één vaste contactpersoon.

Het gaat in de kern om het beïnvloeden van gesprekken die mensen met elkaar voeren. Hoe? Door het geven van prikkels in hun natuurlijke omgeving.

(ge)werkt voor:

Hoe klanten Tapering ervaren:

Het contact verloopt erg prettig en Jackie is zeer betrokken, betrouwbaar en flexibel. Hij begrijpt welke boodschap we willen vertellen, is op de hoogte van wat er speelt en denkt intensief mee. Zijn teksten zijn passend bij onze wensen als fysiopraktijk. Al met al zeer positief, met wederzijds respect.

Elien Eltingh – Fysiotherapeutisch Centrum Heerde

In de samenwerking met Jackie waarderen wij zijn betrokkenheid en zijn creatieve aanpak. Je kunt vertrouwen op zijn afspraken en hij levert resultaat.

Renske van den Berg – Berg & Boer Coaching en Training