Sinds Jackie en ik elkaar ontmoet hebben, maak ik met grote tevredenheid van zijn diensten gebruik. Zijn visie op hoe je communiceert, waar de nadruk op moet liggen, heeft ons gebracht waar we nu staan als apotheek: midden in de samenleving in Heerde.

Ruud Timmerman – Apotheek Heerde

In de samenwerking met Jackie waarderen wij zijn betrokkenheid en zijn creatieve aanpak. Je kunt vertrouwen op zijn afspraken en hij levert resultaat.

Renske van den Berg – Berg & Boer Coaching en Training

Voor veel projecten schakel ik Jackie in als sparringpartner om tot strategische vergezichten te komen, die hij vertaalt in praktische communicatieplannen. Daarnaast vult hij operationele onderdelen in door het schrijven van teksten voor websites, advertorials en magazines.

Bertjan Schrader – Convene

Het contact verloopt erg prettig en Jackie is zeer betrokken, betrouwbaar en flexibel. Hij begrijpt welke boodschap we willen vertellen, is op de hoogte van wat er speelt en denkt intensief mee. Zijn teksten zijn passend bij onze wensen als fysiopraktijk. Al met al zeer positief, met wederzijds respect.

Elien Elthing – Fysiotherapeutisch Centrum Heerde

Ik heb Jackie leren kennen als een heel betrouwbare, loyale adviseur die nauwgezet zijn werk doet. Hij hecht aan een goede relatie en zal daar ook energie in steken. Ik heb altijd zeer plezierig met hem samengewerkt. Jackie geeft goede adviezen, komt afspraken altijd na en weet je ook steeds bij de les te houden. Kortom: ik kan hem aan ieder aanbevelen!

Bouwina Emaus-Schuttel – oud-bestuurder Hanzeheerd