PR & Communicatiebureau Tapering adviseert en helpt bij het bepalen en overbrengen van uw boodschap in woorden, beelden en daden. Vanuit het hart van uw organisatie en passend bij uw context en waarden.

PR & Communicatiebureau Tapering

Praktisch

Onze communicatieadviezen zijn praktisch toepasbaar. Creatief, functioneel en geen nonsens. Maatwerk dat aansluit bij uw context.

Ontzorgend

Wat we adviseren, kunnen we ook doen. Al dan niet samen met u. Kunt u zich richten op uw kerntaken en focussen op waar u goed in bent.

Betrokken

Oprechte interesse en streven naar een duurzame relatie als partner in business die gevraagd en ongevraagd communicatieadvies geeft. En die creatief en constructief meedenkt.

Multifocaal

Wij helpen uw perspectief te verbreden en op meerdere manieren naar dezelfde situatie te kijken. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten en het wegnemen van blinde vlekken.

Diensten PR & Communicatiebureau Tapering

Positionering

Een heldere visie maakt organisaties energieker en effectiever.

Profilering

Communiceren vanuit de gedachte dat elke activiteit bijdraagt aan het groter beoogde geheel.

PR

Onbekend maakt onbemind. Laat van u horen.
Sla op de trom. Deel en vier uw successen.

Storytelling

Achter elke persoon en onderneming zit een bijzonder verhaal. Vertel het uwe!

Fondsenwerving

Ondersteuning bij het werven van fondsen, donaties en andere extra (financiële) middelen.

Sponsoring

U sponsort van alles en nog wat. Of het wat oplevert, weet u niet. Herkent u dat gevoel? Het kan anders!

COMMUNICEREN MET AANDACHT EN BELEID.

Vanuit de achterliggende gedachte dat elke activiteit bijdraagt aan het grotere beoogde geheel.

Testimonials

Ik heb Jackie leren kennen als een heel betrouwbare, loyale adviseur die nauwgezet zijn werk doet. Hij hecht aan een goede relatie en zal daar ook energie in steken. Ik heb altijd zeer plezierig met hem samengewerkt. Jackie geeft goede adviezen, komt afspraken altijd na en weet je ook steeds bij de les te houden. Kortom: ik kan hem aan ieder aanbevelen!

Bouwina Emaus-Schuttel – oud-bestuurder Hanzeheerd

Sinds Jackie en ik elkaar ontmoet hebben, maak ik met grote tevredenheid van zijn diensten gebruik. Zijn visie op hoe je communiceert, waar de nadruk op moet liggen, heeft ons gebracht waar we nu staan als apotheek: midden in de samenleving in Heerde.

Ruud Timmerman – Apotheek Heerde

LAAT VAN U HOREN EN BOUW CONSISTENT AAN UW REPUTATIE.

Zeg wat u doet en doe wat u zegt. En vier uw successen.

Blog

Inspelen op behoeften, emoties en motivaties

Volgens Daniel Kahneman, een van de belangrijkste psychologen ter wereld en winnaar van de Nobelprijs voor de Economie (2002), beschikken mensen over twee systemen* waarlangs ze besluiten nemen. Het eerste systeem werkt op de automatische piloot. Het is snel, intuïtief en emotioneel gedreven. Dit in tegenstelling tot het tweede systeem dat rationeel, calculerend en weloverwogen…

Lees meer